Nytt år, nya planer

2020 har nog inte varit det bästa året för de flesta. För mig har det varit en berg- och dalbana av svåra beslut, perioder av mycket energi och engagemang och av trötthet. Men livet går vidare och nyår är traditionellt en period för att blicka framåt och reflektera över vad som hände under året.

2020

Under 2020 hade jag 1064 besökare och 2104 visningar på min blogg vilket är ett uppsving från 2019. Jag publicerade 23 inlägg och introducerade några koncept och lät andra koncept dö. ”Vårdkedjan” med syfte att granska vården och samhället startades upp och kommer förhoppningsvis att fortsätta i år. Jag har gjort en intervju med en fysioterapeut som är expert på barn som förhoppningsvis blir ett inlägg i januari. Jag orkade inte publicera statistik om min träning, vi får se om jag kommer igång med det bättre i år.

2021

Några typer av inlägg som jag tänker göra mer av i år: Vårdkedjan, recensioner av böcker och inlägg om ny forskning. Jag läser mycket böcker, både mer fackinriktade men också böcker för allmänheten. Att göra inlägg av min erfarenheter och vad jag lärt mig är både bra för mig själv och som tips till andra. Samma sak med inlägg om forskning som görs. Jag har även satt upp några fitnessmål för mig själv som kanske kan dokumenteras. Dessa är:

  • Springa totalt 1800km
  • Springa en mil på 45 minuter
  • Springa ett maraton
  • Göra 100 armhävningar i ett svep (jag klarade 25 stycken den 3:e januari)
  • Göra en muscle up

Det här är inte några revolutionerande eller supersvåra mål i relation till min ålder och tidigare förmåga, men jag tror ändå att det är bra att ha något att jobba mot. Jag har även lite enkla mål för bloggen under året.

  • Skriva 30 inlägg
  • Få fler läsare än 2020
  • Göra en make over
  • Integrera bloggens innehåll med mitt Instagram på något sätt

Färdig fysioterapeut

Om allt går som det ska i skolan kommer jag att vara färdig fysioterapeut till sommaren. Jag ska försöka uppgradera bloggen lite då men i allmänhet fortsätta att skriva. Egentligen har jag inte alltid så mycket att säga, men jag kan inte skaka av mig viljan att skriva saker så jag fortsätter tills någonting är värt andras tid.

Annons

Publicerad av FysioNoa

Jag är fysioterapeut (utbildad vid Karolinska Institutet) som är intresserad av hälsosam träning och forskning.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: