Jag var för trött för att skriva igår så jag gör det idag, det får bli två inlägg den här veckan, men jag vet hur farligt det är att hamna efter. Vi kan börja med lite statistik.

Jag var på praktiken 31,5 timmar om man räknar bort lunch. Jag hade totalt 9 nybesök, 2 återbesök och 3 auskultationer. 1 av nybesöken var handledare med. Jag hade dock många samtal med min handledare om patienterna och möjligt sätt att göra återbesöken på. Målet är att vi ska vara 32 timmar på praktiken per vecka och eftersom att jag var där endast 4 dagar förra veckan känns det som ett lätt mål att nå i framtiden.

Min handledare tror att jag, beroende på patientunderlaget kan komma upp i 6-7 besök per dag. En avgörande detalj för detta är ju såklart läget med Covid-19, men också hur stressigt jag själv upplever det.

Jag beställde VAS-stickor som kom förra veckan. 5 för 150 kronor från svensk barnsmärtförening, vilket jag kan rekommendera om du själv vill ha dem, annars är det svindyrt. Gå ihop med några vänner och skaffa. Enligt enhetschefen är det tänkt att alla ska använda VAS förstod jag det som, men det finns inga skalor att tillgå på praktiken.

Jag har ett eget behandlingsrum! Look at that:

Jupp, det där är mitt namn på skylten (jag skrev ut den med skrivaren som jag har på rummet). Jag skulle ljuga om jag inte erkände att det är lite coolt att ha ett eget rum. Eller har alla det? Oavsett om alla har det eller inte, så är det fett najs 🙂

Och det är ungefär så mycket engagemang jag orkar lägga på det här inlägget!

/Noa Greén

Annons

Publicerad av FysioNoa

Jag är fysioterapeut (utbildad vid Karolinska Institutet) som är intresserad av hälsosam träning och forskning.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: